Projektbeskrivning

Dagens Lunch V. 4


Måndag:

Ångad torskryggfilé med vitvinssås smaksatt med gräslök & dijon

Brässerad nötbringa med rotmos & grovkornig senapssås


Tisdag:

 Fiskgratäng med räkor & musslor

Pulled pork på svensk fläskkarré serveras med rostad potatis & bearnaisesås


Onsdag:

Stekt sejfilé serveras med kall kaviarsås

Slottsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé & smörade haricoverts


Torsdag:

Pasta med spenat & oststuvad lax

Stekt kycklinglårfilé med rostad majssås


Fredag:

Stekt flundrafilé med persilje-& vitlökscreme

Klassiska Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör samt rårörda lingon


Veckans Veg:

Pasta med pesto


Veckans soppa:

Spenatsoppa


Veckans lunchtips:

Fläskfilé med bearnaisesås


(Med reservation för ändringar)


 Dagens lunch 105:-
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe och kaka serveras mellan 11:00- 13:30


Lunchtips 145:-

Uppgradera till en “lyxigare” varmrätt


Affärslunch 265:- ( förbokas )

2 Rätters bestående av förrätt och varmrätt måltidsdryck kaffe och mintkaka


Lunchhäfte 950:-


Matlåda 95:-