Projektbeskrivning

Vecka 28

Måndag

  • Gräddstuvad pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • Köttfärssås och spaghetti

Tisdag

  • Raggmunk, stekt fläsk och lingonsylt
  • Stekt fläsk, kokt potatis och löksås
  • Pocherad fisk i vitvinssås med kokt potatis

Onsdag

  • Chicken á la king. Serveras med ris
  • Korvgryta med kokt potatis

Torsdag

  • Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis
  • Pannkaka med sylt och grädde.

Fredag

  • Chili con carne med ris, nachochips och gräddfil
  • Havets Wallenbergare med gröna ärtor, potatismos och skirat smör

————————————————————————————————————————————–

Lunchbuffé 95:-

Pensionärer 85:-

Matlåda 70:-

I lunchbuffén ingår dryck, salladsbuffé, smör, bröd + kaffe och kaka.

Med reservation för menyändring/slutförsäljning.

Tillval till matlådan: Sallad 5:- Smör + bröd 5:- Dricka 10:-

Frysta matlådor säljs endast på fredagar 8-16. 39:-