Projektbeskrivning

Vecka 16

Måndag

  • Pocherad fisk i dill & hummersås, med kokt potatis och rårivna morötter
  • Flygande Jacob med ris

Tisdag

  • Raggmunk, stekt fläsk och lingonsylt
  • Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
  • Köttfärssås och spaghetti

Onsdag

  • Lunchkorv med pepparrotssås och kokt potatis
  • Kinesisk cashewkyckling med ris och räkchips

Torsdag

  • Pannkaka, serveras med grädde och pannkakssylt. Ärtsoppa.
  • Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt

Fredag

  • Marinerad ugnsbakad kycklingfilé med potatisgratäng och bearnaisesås
  • Ostgratinerad ugnsomelett med svampstuvning

—————————————————————————————————————————————————————-

Lunchbuffé 100:-  Pensionärer 90:-  Matlåda 75:-

I lunchbuffén ingår dryck, salladsbuffé, smör, bröd + kaffe och kaka.

Med reservation för menyändring/slutförsäljning.

Tillval till matlådan: Sallad 5:- Smör + bröd 5:- Dricka 15:-

Frysta matlådor säljs endast på fredagar 8-15. 45:-

Öppettider buffé: Måndag – fredag 11-14