Projektbeskrivning

Vecka 3

Måndag

  • Ostgratinerad falukorvsgratäng med vårt hemlagade potatismos
  • Nasi Goreng (asiatisk pytt i panna) med stekt ägg

Tisdag

  • Raggmunk, stekt fläsk och lingonsylt
  • Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
  • Bruna bönor med stekt fläsk
  • Spaghetti och köttfärssås

Onsdag

  • Fiskgratäng med dill & vitvinssås med kokt potatis
  • Dillkyckling med kokt potatis

Torsdag

  • Pannkaka, serveras med grädde och pannkakssylt. Ärtsoppa.
  • Pannbiff med stekt lök, gräddsås, kokt potatis och lingonsylt

Fredag

  • Ugnsbakad kotlettrad med madeirasås och ugnsrostad potatis
  • Ostgratinerad ugnsomelett med svampstuvning

—————————————————————————————————————————————————————-

Lunchbuffé 100:-  Pensionärer 90:-  Matlåda 75:-

I lunchbuffén ingår dryck, salladsbuffé, smör, bröd + kaffe och kaka.

Med reservation för menyändring/slutförsäljning.

Tillval till matlådan: Sallad 5:- Smör + bröd 5:- Dricka 15:-

Frysta matlådor säljs endast på fredagar 8-15. 45:-

Öppettider buffé: Måndag – fredag 11-14