LUNCHMENY VECKA 33

LUNCHMENY VECKA 33

MÅNDAG

  • Kyckling Marengo med oliver , champinjoner, tomatsås,syltlök och ris eller kokt potatis
  • Pasta med tärnad biff champinjoner zucchini och krämig ostsås (från köket).

TISDAG

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
  • Kebabgryta med tomater paprika och ris (från köket).

 ONSDAG

  • Stuvad pytt i panna ( pytt Bellman)Med rödbetor saltgurka och stekt ägg
  • Laxpudding med skirat smör gröna ärtor och citron (från köket).

 TORSDAG

  • Pankaka med sylt och grädde
  • Köttfärslimpa med gräddsås svartvinbärsgele, haricots verts sallad och rosmarinrostad potatis
  • Krämig kycklingpasta med currysås grönsaker och parmesan (från köket).

FREDAG

  • Nyhet grill lunch på Athos (130:- ,120:- pensionär)
  • från våran kolgrill.
  • Grillad kött/kyckling/kryddkorv /grönsaker .
  • Tillbehör hittar ni inomhus .
  • Potatisgratäng,rostad potatis ,olika sallader .
  • Rödvinsås bearnaise sås ajvarreliche ,bbqsås .

VECKANS RÄTTER

  • Sallad med stekt halloumi oliver soltorkad tomat pumpakärnor salladmix örtdressing 120:-
  • Kryddigt marinerat kycklingbröst grönsallad basilikamarinerad pasta toppas upp med oliver epspelittepepparmajonaise   125:-

Nytt bakverk bjuds till kaffet varje dag.

En stor sallads buffe som varierar sig under veckan

  • Lunchbuffé 115:-  Pensionärer 105:-  Matlåda 90:- ink sallad
  • I lunchbuffén ingår dryck, salladsbuffé, smör, bröd + kaffe och kaka.
  • Med reservation för menyändring/slutförsäljning.
  • Frysta matlådor säljs endast på fredagar 8-15. 45:-
  • Öppettider buffé: Måndag – fredag 11-14
  • Alacarte Fredag – Lordag stängt