Projektbeskrivning
Vecka 3
Måndag
- Ostgratinerad falukorvsgratäng med vårt hemlagade potatismos
- Nasi Goreng (asiatisk pytt i panna) med stekt ägg
Tisdag
- Raggmunk, stekt fläsk och lingonsylt
- Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
- Bruna bönor med stekt fläsk
- Spaghetti och köttfärssås
Onsdag
- Fiskgratäng med dill & vitvinssås med kokt potatis
- Dillkyckling med kokt potatis
Torsdag
- Pannkaka, serveras med grädde och pannkakssylt. Ärtsoppa.
- Pannbiff med stekt lök, gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Fredag
- Ugnsbakad kotlettrad med madeirasås och ugnsrostad potatis
- Ostgratinerad ugnsomelett med svampstuvning
—————————————————————————————————————————————————————-
Lunchbuffé 100:- Pensionärer 90:- Matlåda 75:-
I lunchbuffén ingår dryck, salladsbuffé, smör, bröd + kaffe och kaka.
Med reservation för menyändring/slutförsäljning.
Tillval till matlådan: Sallad 5:- Smör + bröd 5:- Dricka 15:-
Frysta matlådor säljs endast på fredagar 8-15. 45:-
Öppettider buffé: Måndag – fredag 11-14