Projektbeskrivning

 

   

   

Vecka 15

Måndag

  • Burgundisk köttgryta och kokt potatis
  • Kokt fisk i ägg- och persiljesås och kokt potatis

Tisdag

  • Raggmunk, stekt fläsk och lingonsylt
  • Stekt fläsk, kokt potatis och löksås
  • Stekt falukorv och stuvade makaroner

Onsdag

  • Rotmos och fläskkorv
  • Thai Gaeng Phed Gai. (Thailändsk röd kycklingcurrygryta.) Serveras med jasminris

Torsdag

  • Påskbuffé 129 kr. Pensionärer 119 kr
  • Varm påskmatlåda 99 kr

Hemgjorda köttbullar, prinskorv, janssons frestelse, ugnsomelett med svampstuvning,

kokt potatis,  Anettes ägg och kaviarlåda.

  • Alternativ: spaghetti och köttfärssås 70kr

————————————————————————————————————————————–

V.15 måndag – onsdag: Lunchbuffé 95:-

V.15 måndag – onsdag: Pensionärer 85:-

V.15 måndag – onsdag: Matlåda 70:-

I lunchbuffén ingår dryck, salladsbuffé, smör, bröd + kaffe och kaka.

Tillval till matlådan: Sallad 5:- Smör + bröd 5:- Dricka 10:-

Frysta matlådor säljs på fredagar 8-16. 39:-

Med reservation för menyändring/slutförsäljning.