Projektbeskrivning

  • LUNCHMENY VECKA 43
  • MÅNDAG
    • Kalvragu med tomat viltök grönsaker med paprikastekt potatis.
    • Helstekt fläskfile med potatisgratäng och pepparsås .

    TISDAG

    • Raggmunk med stekt fläsk serveras med lingonsylt.
    • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
    • Bruna bönor med stekt fläsk.
    • Kycklingragu med örtris.

     ONSDAG

    • Hemtrillade köttbullar med potatispure ,gräddsås ,lingonsylt och pressgurka .
    • Parmasenstekt Fiskfile med raita(youghurt,mynta ,viltlök och spiskummin).

    TORSDAG

    • Ärtsoppa med fläsk , pannkaka , sylt och grädde.
    • Ört och färskostbakad kycklingfile med en uppsmörad tomatkalvsky serveras med parmasengratinerad potatis .
    • Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor .

    FREDAG

    • Mixgrill Karre från dalsjöfors , kycklingbröst, flanksteak serveras med rostad potatis, bearnaisesås och rödvinsås .
    • Olivebakad Sejfile med dillstuvad potatis .

     VECKANS RÄTTER

    • Risotto med tärnad oxfile karl johan buljong parmesan och tryffelolja  140:-
    • Vegetarisk Rissoto med svamp,treffyl och parmasan 125:-
    • Kycklingsallad med färskostcreme grönsaker 125:-

    Nytt bakverk bjuds till kaffet varje dag.

    En stor sallads buffe som varierar sig under veckan

    • Lunchbuffé 105:-  Pensionärer 95:-  Matlåda 80:-
    • I lunchbuffén ingår dryck, salladsbuffé, smör, bröd + kaffe och kaka.
    • Med reservation för menyändring/slutförsäljning.
    • Tillval till matlådan: Sallad 10:- Smör + bröd 5:- Dricka 15:-
    • Frysta matlådor säljs endast på fredagar 8-15. 45:-
    • Öppettider buffé: Måndag – fredag 11-14
    • Alacarte Fredag – Lordag stängt